Özdağ: AK Parti'de 20 ülkücü milletvekili adayı var

Özdağ: AK Parti'de 20 ülkücü milletvekili adayı var

GÜNDEM Haberleri

“7 Haziran'da HDP'ye oy vermiş olan dindar ve demokrat Kürtlerin de bu dönem oy vermeyeceğini düşünüyorum.”

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti Manisa Milletvekili ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, muhalefet partilerinin AK Parti'nin seçim beyannamesine yönelik eleştirilerine sert tepki gösterdi. Önemli olanın, kimin vaatleri gerçekleştirebileceği olduğunu söyleyen Özdağ, milletin bu konuda AK Parti'ye güvendiğine dikkat çekti. CHP'nin 1.5 TL'lik mazot vaadini 1.8 TL'ye çıkarmasını da, “Muhalefetteyken mazota zam yapan, vaatlerine zam yapan tek parti CHP” sözleriyle eleştirdi. 1 Kasım sonrası için koalisyon açıklamaları yapan Devlet Bahçeli'ye Özdağ, “Sayın Bahçeli'nin bu noktaya gelmesi iyidir. Bu mesaj kendi tabanına mesajdır. 'Ey milliyetçiler, ey ülkücüler oyunuzu yine MHP'ye verin. AK Parti'yi tek başına iktidar yapmayın ben de koalisyonu kurayım sizi taşıyayım' diyor. Milliyetçiler AK Parti'nin içindeler zaten. Yalçın Topçu'yla, Tuğrul Türkeş'le, yaklaşık 20'ye yakın milletvekili adayıyla, Selçuk Özdağ ile buradalar” şeklinde konuştu. 
Genel Başkan yardımcısı Özdağ konuşmasını şöyle sürdürdü: “1 Kasım'da sandıkların başında güvenlik güçleri olacak. Vatandaş devletin gücünü gördükçe daha rahat ve özgür iradesiyle oy verecek. Ben 7 Haziran'da HDP'ye oy vermiş olan Müslüman ve demokrat Kürtlerin de bu dönem oy vermeyeceğini düşünüyorum. Çünkü bunlar barış derken kan vadediyorlar. Demokrasi derken de totaliler bir rejim sunuyorlar. Her geçen gün oylarımız çok ciddi şekilde yükseliyor. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde yüzde 45'in üzerinde bir oy alacağız. Müslüman ve demokrat Kürtlerden, Milliyetçilerden, Büyük Birlik-Saadet tabanından, yerli ve milli olan solculardan oy alıyoruz. Kemal Tahir, Cemil Meriç, İlhan Selçuk gibi insanların karakterini taşıyan kişilerden oy alıyoruz, yerli olmayan, Türkiye'nin solcusu olamayan solcular da HDP'ye oy veriyor.”  
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...