Askeri araç servis minibüsüyle çarpıştı: 12 yaralı

/ Kaynak: İHA
Askeri araç servis minibüsüyle çarpıştı: 12 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde, askeri araçla işçileri taşıyan servis minibüsü çarpıştı.Kaza sonucu 2'si asker 12 kişi yaralandı. Y

Edinilen bilgiye göre kaza, Torbalı ilçesi Bayındır yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Torbalı istikametinden Bayındır istikametine seyir halinde olan 35 S 0226 plakalı İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı işçileri taşıyan servis minibüsünün sürücüsü, başka bir araca çarpmamak için sollama yaparak karşı yönden gelen Bayındır Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı askerleri taşıyan jandarma aracıyla çarpıştı. Meydana gelen feci kazanın etkisiyle her iki araç da devrilirken, minibüs ve askeri araç üst üste bindi. Kazada 2'si asker, 12 kişi yaralandı.


FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ


Kaza sonrasında durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, askeri ekip ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Polis ekipleri de çevrede karayolunda başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. 2'si asker toplamda 12 kişinin yaralandığı kazada yaralıları bulunduğu yerden çıkaran ekipler, ilk müdahale olay yerinde yaptı.


ASKERLERİN VE YARALI İŞÇİLERİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ


Kazada yaralanan askerlerden uzman çavuş M.K. ve G.F. isimli asker Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar ise, Torbalı ve Gaziemir Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin ve 10 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


POLİS OLAY YERİNDEN KAÇAN ARACIN PEŞİNE DÜŞTÜ


Kaza sonrasında, Bayındır yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin işlemlerini tamamlamasının ardından araçlar çekici vasıtasıyla kaldırıldı. Aracın kaldırılmasıyla yolda araç trafiğine açıldı. Öte yandan, kazaya neden olduğu iddia edilen ve olay yerinden hızlıca kaçan bir ticari otomobilin polis peşine düştü.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...