Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DBP'li Özalp Belediye Başkanı tutuklandı

DBP'li Özalp Belediye Başkanı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Van'ın, DBP'li Özalp Belediye Başkanı Handan Bağcı ile Başkan Yardımcısı Okan Bayram ve Belediye Meclis Üyesi Kasım Hazır, tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Cumhuriyet Savcılığı, Tepedamı Mahallesi kırsalında terör örgütü PKK mensuplarının bulunduğu bilgisi üzerine bölgede operasyon gerçekleştiren ve 1 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerinin, bir eve sığınan diğer örgüt mensuplarına yönelik yürüttüğü çalışmayı, "canlı kalkan" olarak engelledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan Bağcı, Bayram ve Hazır'ın, adli hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasına itiraz etti.

Savcılığın itirazı üzerine sabah saatlerinde yeniden gözaltına alınan Bağcı, Bayram ve Hazır, 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından "Terör örgütü adına suç işlemek", "Görevli memura mukavemet" ve "Mala zarar verme" suçlarından tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...