HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara'da 3. ve 4. bomba paniği

Ankara'da 3. ve 4. bomba paniği
Ankara, Patlama, 3. Bomba, Haber

GÜNDEM Haberleri

Garın bulunduğu bölgede meydana gelen patlama sonrası, alanda yeni bomba ihtimaline ilişkin anonslar yapıldı.

Bomba, "Emek, Barış Demokrasi" mitingine katılmak üzere Başkent'e gelenlerin toplanma yeri olan gar önünde patladı. Garın önünde buluşanlar, Sıhhiye Köprüsü altındaki arama-kontrol noktasından geçip mitinge katılacaklardı.Ankara'da 3. ve 4. bomba paniği
Patlamanın yaşandığı alanda, 3'üncü ve 4'üncü bomba ihtimaline karşı güvenlik güçleri sürekli anonslarla vatandaşları uyarıyor. Alanda bulunan bazı siyasi parti araçları üzerinden, düzenin sağlanması ve yaralılara kan verilmesi için anonslar yapılıyor. Bölgeye sevk edilen cenaze araçlarıyla hayatını kaybedenlerin cenazeleri, adli tıpa götürülüyor. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.


Garın içinde gazete bayiliği yapan Ramazan Arı, patlama anını AA muhabirine anlattı. Arı, birinci bombadan sonra ikinci bombanın 2-3 saniye sonra patladığını ve garın camlarının kırıldığını söyledi.


Garda bulunan lokantada aşçı olan Sezgin Kaya da patlamanın peş peşe gerçekleştiğini, gar ile Ankara Spor Salonu'nun ortasında bulunan alanda patlamanın gerçekleştiğini düşündüğünü kaydetti. Patlama sonrası hemen içeriye kaçtıklarını anlatan Kaya, "İçeriye kaçtık, bazı yaralılar bize doğru geldi. Onlara su verdik, yardım etmeye çalıştık. Patlamanın olduğu bölgeyle aramızda 40 metre var" dedi.


Bazı siyasi partilerden milletvekilerinin olay yerine geldiği, olay yerinde bombanın tesirini artırmak için kullanılan demir bilyelerin bulunduğu görüldü.


Öte yandan TCDD Genel Müdürlüğü, yaşanan olay nedeniyle Ankara'dan kalkacak seferlerde gecikmelerin yaşanacağını yolculara mesaj yoluyla bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...