Bakan Kılıç'tan terör saldırısına tepki

/ Kaynak: İHA
Bakan Kılıç'tan terör saldırısına tepki

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu terör saldırısını gerçekleştiren hainleri en şiddetli şekilde lanetliyorum” dedi.

Bazı tesislerin açılışını yapmak üzere Sinop'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'daki patlama nedeniyle açılış programlarını iptal etti. Program kapsamında ilk olarak Sinop Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Kılıç, ardından Sinop Adliyesi ve AK Parti İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Daha sonra sivil toplum kuruluşlarıyla yemeğe katılan Bakan Kılıç, yemek sonrasında kısa bir basın açıklaması yaptı. Kılıç, “Milletimizin başı sağ olsun. Bu terör saldırısını gerçekleştiren hainleri en şiddetli şekilde lanetliyorum. Şu an Başbakanımız Ankara'da güvenlik toplantısı yapıyor. Güvenlik toplantısı sonrasında açıklama yapılacaktır. Cumhurbaşkanımız zaten açıklamasını yapmıştır. Ülkemizdeki birliğin, kardeşliğin hedef alındığı, huzurun hedef alındığı bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Ben inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz bunu aşmamıza yardımcı olacaktır. Bu tip olayların tekrar yaşanmaması için gerekli her türlü çalışmalar yapılacaktır. Tabi faillerin kim olduğuyla ilgili emniyetimizin de çalışması var. En kısa sürede adalete teslim edileceklerdir diye düşünüyorum. Tekrar vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Sinop'taydık ama şuan tüm programlarımızı iptal etmiş durumdayız. Rabbim bu acıları bize tekrar yaşatmasın” dedi.
Tüm programlarını iptal eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop'tan ayrıldı. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...