Oktay Vural'dan Ankara'daki saldırı hakkında açıklama

Oktay Vural'dan Ankara'daki saldırı hakkında açıklama

GÜNDEM Haberleri

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara'daki terör saldırısının cumhuriyet tarihinin en büyük katliamlarından biri olduğunu belirtti.

Köln Başkonsolosluğundaki seçim sandıklarında görevli partilileri ziyaret eden Vural, yaptığı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısını vahşet olarak nitelendirdi. Vural, "Gerçekten tarifi imkansız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük katliamlarından biri, üzüntü içindeyiz. Allah rahmet eylesin ama teröre teslim olmayacağız, terörün tuzağına düşmeyeceğiz, terörü yeneceğiz" şeklinde konuştu.
"TERÖR BİZİ TESLİM ALAMAYACAK"
Terörün asla geleceği tayin edemeyeceğini vurgulayan Vural, şunları dile getirdi: "Güzel ülkem huzura, güvenliğe layıktır. O bakımdan terörü bir araç olarak kullanıp, amaçlarına ulaşmalarını engellemek, kamu düzenini, huzuru sağlamak, demokrasi içinde görüş ve düşüncelerimizi ifade etmemiz gerekiyor. Terör bizi teslim alamayacak, geleceğimizi tayin edemeyecek, terör örgütleri tayin edemeyecek."
Vural, Türkiye'nin terör örgütlerine karşı istihbarat zafiyeti gösterdiğini öne sürerek, yaşanan olayın ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğunu ortaya koyduğunu savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...