HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bir yıl önce evlenmişlerdi

Kaynak:
Bir yıl önce evlenmişlerdi

GÜNDEM Haberleri  / 

Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında mitinge Adana'dan katılan, aralarında yeni evli bir çiftin de bulunduğu 8 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'daki Barış Mitingi'nin toplanma alanı olan tren garına sabah saatlerinde yapılan bombalı saldırıda resmi açıklamaya göre 95 kişi hayatını kaybederken, 246 kişi de yaralandı. Mitinge katılan yakınlarına ulaşamayan ve sağlık durumlarıyla ilgili endişe taşıyan çok sayıda vatandaş, çabalarını sosyal medyada gece saatlerine kadar sürdürdü.


HENÜZ 1 YILLIK EVLİLERDİ


İlk belirlemelere göre olay yerinde Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan (BTS) Yılmaz Elmascan ile Eğitim-Sen üyesi ve henüz bir yıllık eşi Gülhan Elmascan, BTS'den Bilgen Parlak, Emek Partisi'nden Şebnem Yurtman ve Halkların Demokratik Partisi'nden Hacı Mehmet Şah hayatını kaybetti.


ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİLER


Saatler süren kaosun içerisinde, kimlik belirleme çalışmaları uzun saatler sürdü. Yakınlarına ulaşamayan çok sayıda vatandaş, sosyal medyadan öğrendikleri acı haberlerle hastanelere akın etti.


Son belirlemelere göre Adana'dan yola çıktıkları Ankara'daki Barış Mitingi'nde bombalı saldırılarda ağır yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan BTS yöneticileri Nevzat Sayan ile Rıdvan Akgül'ün de hayatını kaybettiği öğrenildi.


Saldırıda ağır yaralandığı bilinen ve kendisine ulaşılamayan Dilan Sarıkaya'nın cenazesinin ise babası tarafından teşhis edildiği bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...