Valilik o etkinlikleri iptal etti

/ Kaynak: AA
Valilik o etkinlikleri iptal etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'nın başkent oluşunun 92'nci yılı kapsamında, gerçekleştirilecek kutlama ve etkinliklerden Anıtkabir ziyareti dışındakilerin tamamı iptal edildi

Ankara Valiliğince, Ankara'nın başkent oluşunun 92'nci yılı kapsamında, 13 Ekim'de gerçekleştirilecek kutlama ve etkinliklerden Anıtkabir ziyareti dışındakilerin tamamının iptal edildiği bildirildi.


Valilikten yapılan açıklamada, Ankara'nın başkent oluşunun 92'nci yılı  kapsamında, 13 Ekim'de gerçekleştirilmek üzere planlanan kutlama ve  etkinliklerden Anıtkabir ziyareti dışındakilerin tamamının, dün Ankara Garı'nda  gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle iptal edildiği belirtildi.Açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve güvenine  kasteden, milletimizi derin bir üzüntüye sevk eden bu menfur terör saldırısı  neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına  sabır ve başsağlığı, tedavi gören yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar  dileriz" ifadesine yer verildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...