Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsun ve Sivas'ta Ankara saldırısı protesto edildi

Samsun ve Sivas'ta Ankara saldırısı protesto edildi

GÜNDEM Haberleri

Samsun ve Sivas'ta Ankara'da meydana gelen terör saldırısı kınandı.

İstiklal Caddesi'ne toplanan DİSK, KESK, TMMOB ve bazı siyasi partilerin üyelerinin de aralarında bulunduğu grup, ellerindeki dövizlerle slogan atarak terör olayına tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan KESK Dönem Sözcüsü İsrafil Şahin, Ankara'daki mitingin barışçıl bir miting olarak planlandığını ancak yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu ifade etti.


Grup, açıklamanın ardından gerçekleştirilen oturma eylemi sonrası dağıldı.

ANKARA'DAKİ TERÖR SALDIRISI SİVAS'TA PROTESTO EDİLDİ


Sivas'ta Demokrasi Platformu üyeleri, dün sabah Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısını protesto etti.

Kent Meydanı'nda toplanan yaklaşık 150 kişi, 95 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını protesto etti. 'Katliamı lanetliyoruz. Yaşam, özgürlük ve barış kazanacak' yazılı pankart açan gruba CHP il teşkilatı da destek verdi. 'Savaşa inat barış hemen şimdi' sloganı atan grup olayda ölenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Sivas Demokrasi Platformu adına basın açıklaması yapan Eğitim-Sen Şube Başkanı Önder Doğan, üzgün, öfkeli, yasta ve isyanda olduklarını söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...