#}

Başbakan Davutoğlu'ndan taziye telefonu

Başbakan Davutoğlu'ndan taziye telefonu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, TTB Merkez Konsey Başkanı İlhan, KESK Başkanı Özgen ve DİSK Başkanı Beko'yu telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısı dolayısıyla Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konsey Başkanı Bayazıt İlhan, KESK Başkanı Lami Özgen ve DİSK Başkanı Kani Beko'yu telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, TBB Merkez Konsey Başkanı İlhan, KESK Başkanı Özgen ve DİSK Başkanı Beko ile telefonda görüştü.

Başbakan Davutoğlu'nun, görüşmede, "Bu saldırı TTB'ye, KESK'e, DİSK'e ve Türk Mimar ve Mühendisler Odası'na (TMMOB) değil, hepimize yapılmış bir saldırıdır. Orada hayatını kaybeden herkes kardeşimiz ve vatandaşımızdır. Başımız sağ olsun diyorum. Bu olayın aydınlatılması için her türlü talimatı verdim" ifadesini kullandığı belirtildi.

Başbakan Davutoğlu'nun, taziyelerini iletmek üzere TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı'yı da telefonla aradığı, ancak Soğancı'nın görüşme talebine olumlu yanıt vermediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...