Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da teröristler düğün bastı: 1 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Adana'da teröristler düğün bastı: 1 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da düğün evine düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri kapalı PKK'lı teröristler, ellerinde molotof bombası ile düğünün yapıldığı yere baskın yaptı. Teröristler, "Bugün düğün yapmayın, durdurun bu düğünü" dedi.

Ancak düğün sahibi, "Biz aylar öncesinden bugüne tarih alıp düğün yapmaya karar verdik. Çalgıcı gelmiş, parasını vermişiz, erteleyemeyiz" dedi. Bunun üzerine çıkan arbedede İbrahim Ağar (35) yaralanırken, yüzleri kapalı PKK'lılar düğün alanından ayrıldı. Düğün sahipleri yaralıyla uğraşırken tekrar gelen PKK'lılar, silahlarla rastgele ateş açtı.

Ateş sonucu yaralanan İbrahim Halil Arslan (28), İbrahim Ağar (35) ve Yakup Budak (14), Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İbrahim Halil Arslan (28), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olaydan sonra alarma geçti. Polis, teröristlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...