Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahan'dan rekor kıran Ankara yazısı

Şahan'dan rekor kıran Ankara yazısı

GÜNDEM Haberleri

Toplumsal konulardaki duyarlılığıyla tanınan Şahan Gökbakar, Ankara'da yaşanan terör faciasına lanet okudu.

Dünyanın ülkemizdeki bu acı karşısında sessiz kalışına da isyan eden Şahan, sosyal medyadan şöyle yazdı:


"TÜRKİYE'DE OLUNCA NİYE YÜRÜMÜYOR BU DÜNYA"


"Türkiye'nin başkentinde, Ankara'nın orta yerinde iki tane bomba patlatıyorlar. Terör, 100'e yakın insanın ortalık yerde güpegündüz canını alıyor. Tarihin en büyük terör saldırısı yaşanıyor. Bu acıda bile birlik olamayacak mıyız? Hala itişmeye, kakışmaya, kavgaya devam mı edeceğiz içimizde? Hadi bizden bir cacık olmaz, peki... Hani Fransa'nın başkentinde terör bir mizah dergisindeki çizerleri katledince bütün dünya kol kola yürüdü de Türkiye'nin başkentinde terör 95 insanı vahşice katledince niye yürümüyor bu dünya?


"NİYE BİLİYOR MUSUNUZ, BENCE BİLİYORSUNUZ" 

Fransa'da olunca karşısında bütün liderlerce kol kola yürünen terör, Türkiye'de olunca mı sadece telefonla kınanıyor? Bu ülke, bu dünyada değil mi? Bu ülkede de insan hayatının kıymeti aynı değil mi? Niye dünya liderleri kol kola girip Gar'dan Sıhhıye'ye yürümüyor? Yoksa biz ayrı dünyaların insanları mıyız? Niye biliyor musunuz, bence biliyorsunuz!"


Şahan Gökbakar'ın bu cümleleri, tüm takipçilerinden de destek alırken yazdıkları instagram'da paylaşım rekorları kırdı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...