Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zabıta cephanelik gibi araçla yakalandı

Zabıta cephanelik gibi araçla yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada cephanelik çıktı.

Van'ın HDP'li Çaldıran İlçe Belediye Başkanlığı'nda görevli bir zabıtanın da aralarında bulunduğu şahısların aracından cephanelik çıktı. Zabıta ile birlikte 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimizde ve ilçelerimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda Çaldıran ilçesinde bir araçta yapılan arama faaliyeti sırasında 99 adet el bombası, 99 adet fünye, 9 adet anti tank mayını, 1 adet tabanca ve 76 adet fişek ele geçirilmiştir. Söz konusu patlayıcılar ve silah, mühimmat ile birlikte İ.Ç., M.T. ve F.H. isimli şahıslar da yakalanmıştır. Çaldıran Belediye Başkanlığı'nda zabıta olarak görev yapan İ.Ç. ile birlikte adli makamlara sevk edilen 3 şahıs da tutuklanmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...