İzmir sokakları çöplüğe döndü

İzmir sokakları çöplüğe döndü

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki terör saldırısının ardından DİSK, KESK ve TMMOB'nin 3 günlük grev daveti İzmir'de belediyenin işini engelledi.

 Ankara'daki terör saldırısının ardından Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliğince (TTB) alınan 3 günlük grev kararı, birçok ilde beklenen karşılığı bulmadı.

HİZMETLERDE AKSAMA YAŞANDI
Grev kararının ardından Adana, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Samsun, Kayseri gibi büyük şehirlerde sağlık ve eğitim başta olmak üzere hizmetlerde hissedilir derecede bir aksama yaşanmadı, hastanelerde normal iş akışı devam etti.

İZMİR'DE SOKAKLAR ÇÖPLÜK OLDU
Erzurum, Edirne ve Antalya'da da grev kararı beklenen karşılığı bulmadı. İzmir'de ise belediye hizmetlerinde aksama yaşandı, bazı cadde ve sokaklarda çöp yığınları oluştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...