Cizre'de facianın eşiğinden dönüldü

/ Kaynak: İHA
Cizre'de facianın eşiğinden dönüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PKK tarafından tuzaklanan bomba vatandaş tarafından fark edilince polis ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce yola döşenen bombanın vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle olası bir facianın önüne geçildi. Fünye ile patlatılan bombanın şiddeti yüzünden 30'a yakın iş yeri zarar gördü.
VATANDAŞLAR FARK ETTİ
Edinilen bilgilere göre, Cizre ilçesinin en işlek bölgesi olan Yeni Çarşı Caddesi'ne teröristler tarafından tahrip gücü yüksek bomba yerleştirildi. Vatandaşlar, önce bombaya bağlı kabloyu ardından da bombayı fark etmeleri üzerine durumu polise bildirdi.
2 METRE ÇUKUR OLUŞTU
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, yolu çift yönlü trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine bomba imha uzmanları da çağrıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen uzmanlar, bombayı fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın şiddeti nedeniyle caddede 2 metre genişliğinde ve 1 metre derinliğinde çukur oluştu.
30 İŞ YERİ ZARAR GÖRDÜ
Patlamada, olay yeri çevresindeki 30'a yakın iş yeri de zarar gördü. Bombanın imha edilmesinin ardından yol tekrar ulaşıma açılırdıç
Konu ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...