Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O terörist böyle ele geçirildi

/ Kaynak: İHA
O terörist böyle ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'ın İpekyolu ilçesinde ölü ele geçirilen teröristin cesedi morga kaldırılırken, bölge ise TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile temizlendi.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde kimliği belirsiz 3 kişi tarafından polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesi üzerine çıkan çatışmada 1 polis şehit olurken, 1 terörist de ölü olarak ele geçirilmişti. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan polis memuru Yusuf Diri tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay yerinde ölü olarak ele geçirilen teröristin cesedi ise Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan incelemenin ardından ceset torbasına konularak hastane morguna kaldırıldı. Cesedin kaldırılmasının ardından kaldırımdaki kan izleri ise TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile yıkandılar. 
Yolun trafiğe açılması ile birlikte merak içerisinde olayın yaşandığı yere toplanan vatandaşlar ise polis ekipleri tarafından dağıttı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...