Soma Davası'nın 4. duruşmasının 4. oturumu başladı

/ Kaynak: İHA
Soma Davası'nın 4. duruşmasının 4. oturumu başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Soma Davası'nın 4'üncü duruşmasının 4'üncü oturumu Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.

Geçtiğimiz yıl Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma Faciası'nın ceza davası Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4'üncü duruşmasının 4'üncü oturumuyla devam ediyor. Yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan davada aileler, avukatlar ve basın mensupları duruşma salonuna alınmaya başlanırken, Aliağa Şakran Cezaevi'nden 8 tutuklu sanık da, jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemleri altında mahkeme salonuna getirildi. Yaklaşık 17 aydır tutuklu bulunan sanıklar Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan, Genel Müdür Ramazan Doğru, Emniyet Teknikeri Mehmet Ali Günay Çelik, İşletme Müdürü Akın Çelik, İşletme Müdür Yardımcısı İsmail Adalı, maden mühendisleri Yasin Kurnaz, Hilmi Kazık ve Ertan Ersoy'un oldukça bitkin olduğu gözlendi.
Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşma, bugün bittikten sonra 2 gün ara verilecek ve 19 Ekim Pazartesi günü devam edecek. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...