Yüksekova'da 11 PKK'lı terörist öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Yüksekova'da 11 PKK'lı terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde düzenlenen hava operasyonunda 11 terörist öldürüldü.

Ayrıca Tunceli'de devam eden operasyonda ise PKK'lı teröristler tarafından kullanılan bir adet sığınakta 3 PKK'lı teröristin cesedi bulundu ve Çok sayıda yaşam malzemesi ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi.


HALIFLEKS İLE DÖŞENMİŞ MAĞADADA ESPRESSO MAKİNESİ VE LCD TV VAR
 
 Edinilen bilgiye göre güvenlik güçleri tarafından bulunan bir mağarada bütün zemine halıfleks döşendiği görülürken, içeride LCD televizyonlar, espresso hahve makinesi gibi teknolojik ürünler bulundu. 6 odalı olarak düzenlenen mağaranın bir odasının mutfak olarak düzenlendiği, bu odada espresso kahve makinası, tost makinası, mikrodalga  fırın, komple ocak, mikser bulunduğu öğrenildi. Elde edilen bilgiye göre, mağarayı terör örgütünün lider kadrosunun kulladığı tahmini yapıldı. Aynı operasyonda bulunan diğer 3 mağaranın ise çok kötü koşullara sahip olduğu öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...