PKK, Gara'dan kaçıyor

PKK, Gara'dan kaçıyor

GÜNDEM Haberleri

TSK'nın başarılı operasyonları nedeniyle tarihinin en zor dönemini geçiren terör örgütü, son olarak Gara kampına kilit vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine yönelik hava operasyonları meyvelerini verdi. Çözüm sürecinde sesiz sedasız genişleme politikası yürüten ve Kuzey Irak'taki kamp sayısını artıran PKK yeniden küçülüyor. Operasyonlarla köşeye sıkışan PKK, uzun süre sonra ilk kez bir kampını tamamen boşaltmak zorunda kaldı. Terör örgütü, en büyük mühimmat deposunun da bulunduğu Gara kampının tam isabetle vunulmasının ardından, Gara kampına kilit vurdu. 
DEPOLARI PATLATILDI 
Mühimmat depolarının imha edildiği operasyonlarda, çok sayıda PKK'lı da öldürülmüş ve cephanelik bölümünde zincirleme patlamalar yaşanmıştı. Kandil, sağ kalanlara Metina kampına çekilme talimatı verdi. 
Kaynak : Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...