Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Dağlıca açıklaması!

Erdoğan'dan Dağlıca açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Dağlıca ilçesinde çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

ERDOĞAN: ŞEHİTLERDEN BİRİ TABUR KOMUTANIMIZ

Bu arada, KKTC'de soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit olan askerlerden birinin tabur komutanı olduğunu söyledi.

Erdoğan, "Dağlıca'daki çatışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Dağlıca'da şehit olan yarbayın kimliği açıklandı

Evli ve bir çocuk babası olan 43 yaşındaki Yarbay İhsan Ejdar'ın şehit düştüğü haberi ailesine bildirildi. Şehit Yarbay Ejdar'ın, Ankara Çankaya'da oturan ailesine acı haber, sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer tarafından verildi. Ejdar Ailesi'nin oturduğu apartmana bayraklar asıldı.

Kurban Bayramı'nı ailesinin yanında geçiren şehit Yarbay Ejdar'ın göreve dönerken komşuları ve yakınlarıyla helalleştiği helalleştiği belirtildi. Şehit Yarbay İhsan Ejdar'ın apartman komşularından Cenk Kadıoğlu, acı haberi komutanlardan aldıklarını söyleyerek "Terfi oldu, sevindi. Düşünceliydi. 'Ben gidiyorum ama tekrar gelirim, gelemem' diyerek bütün komşularıyla, annesiyle, babasıyla, çocuğuyla, eşiyle, herkesle vedalaştı. En son üzücü haberi aldık. Komutanlarımız geldi, haberi verince hepimiz yıkıldık. Ülke sağ olsun, Vatan sağ olsun" dedi.

Şehit Yarbay İhsan Ejdar için sala verildi. Salayı veren imam ardından vefat edeni "Güneydoğuda görev yapan Yarbay Ejdar şehit düşmüştür" diye duyurdu.

Şehit Yarbay İhsan Ejdar'ın 1972 doğumlu olduğu, evli ve bir kız çocuğu sahibi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...