Sedat Peker ile ilgili açıklama geldi!

/ Kaynak: DHA
Sedat Peker ile ilgili açıklama geldi!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden Sedat Peker'le ilgili açıklama geldi!

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Sedat Peker'e koruma tahsis edildiği iddiaları üzerine böyle bir kararları olmadığını, İstanbul Valiliği'nin verdiği koruma kararı uyarınca bu kişi İzmir'e geldiğinde gerekli işlemin yapıldığını açıkladı. Sedat Peker'e İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün koruma tahsis ettiği yolundaki haberler basında yer aldı. Haberler üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü bu konuda yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
“Sedat Peker isimli şahıs ile ilgili olarak, Koruma Hizmetleri Yönetmeliği'ne göre ilimizce verilmiş herhangi bir koruma kararı bulunmamaktadır. Sedat Peker isimli şahıs hakkında İstanbul Valiliği'nce verildiği anlaşılan Koruma Kararına istinaden ve korunan kişinin talebi doğrultusunda; 04.04.2015 tarihinde ilimizde yapılan bir toplantıya katılacağı gerekçesiyle 'duyarlı olunması ve tedbir alınması' Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu yazılı bildirimler çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü'müzce yapılan rutin yazışmalardan, bildirimlerden ve yapılması zorunlu yasal iş ve işlemlerden ibaret olduğu görülmüştür.” 

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...