Meclis'te kırmızı alarm verildi

Meclis'te kırmızı alarm verildi

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki katliam sonrası bütün kamu kurumlarında güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. TBMM kampüsünde ise yeni tedbirler devrede.

Yücel KAYAOĞLU ANKARA - Ankara'da geçen hafta yaşanan intihar bombası saldırısının ardından tüm kamu kurumlarında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü de kamu kurumlarına önlemlerin artırılması için uyarıda bulundu. Bu uyarıdan sonra TBMM kampüsünde alınan tedbirler de artırıldı. Bu kapsamda, havaalanlarında yolculara yapılan üst araması uygulamasına geçildi. Meclis'e gelen ziyaretçiler bugüne kadar x-ray cihazından geçtikten sonra kampüse giriyordu. Ancak Ankara'daki patlamanın ardından, ziyaretçiler önce x-ray cihazı, ardından da üst aramasından geçirilmek üzere ayrı bir kabine alınmaya başlandı. Ziyaretçilerin beraberindeki çantalar ve eşyaların da içleri boşaltılarak didik didik arıyor. Meclis binasının etrafındaki nöbetçi kulübelerindeki personel takviye edilirken, yine kampüs etrafında mobil ekipler devriye gezmeye başladı. Ayrıca, Meclis'te görev yapan güvenlik personeli de güvenlik kameralarının dikkatli izlenmesi konusunda uyarıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...