Silvan'ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

/ Kaynak: İHA
Silvan'ın 3 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İlçede, geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde, Silvan ilçesine bağlı Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından hendekler kazılarak, barikatlar kuruldu. Bunun üzerine harekete geçen İlçe Kaymakamlığı, hendeklerin kapatılması, barikatların yıkılması ve terör örgütü yandaşlarının yakalanması için operasyon düzenlenmesi amacıyla söz konusu mahallerde sokağa çıkma yasağı ilan etti. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yasağın bugün saat 12.00'da başladığı ve ikinci bir emre kadar süreceği kaydedildi. 
Yasağın ilan edilmesinin hemen ardından da operasyonun düğmesine basıldı. Polis, zırhlı araçlar ve iş makinalarıyla söz konusu mahallelere girdi. İlçede operasyon sürüyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...