Davutoğlu: Müsveddelerden millete hayır gelir mi?

Davutoğlu: Müsveddelerden millete hayır gelir mi?

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Kocaeli mitinginde önemli açıklamalar yaptı.

Başbakan Davutoğlu, terörün milli birliği hedef aldığını açıklayarak, 'küçücük yavrucuklarımızı öldürdüler' diyerek PKK'ya tepki gösterdi. Sırtını Kandil'e dayayan HDP'ye de tepki gösteren Başbakan Davutoğlu, "Daha vatandaşlarımızın kanları yerdeyken, devleti katil diye yaftalamaya kalkışan bu müsveddelerden millete hayır gelir mi?" diye sordu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İŞLERİNE GELMİYOR

Sizlerin gayretleriyle Türkiye'yi daha güçlü, daha zengin, daha mutlu bir ülke yapacağız. Hiç bir terör ve terörist faaliyet bizi milletimize hizmetten alıkoyamayacaktır. Bu terör odakları, bu milletin çocukları birbirine düşman olsun istiyor.Çünkü güçlü bir Türkiye işlerine gelmiyor.

Terörü seçtiler, kardeşi kardeşe kırdırmak için hareket ettiler. Askerlerimizi ve polislerimizi şehit ettiler, sivillerimizi küçücük yavrucuklarımızı öldürdüler.

Dağlarımızda silahlı teröristlerin gezmesine, şehirlerimizde eşkıyaların cirit atmasına asla göz yummayacağız. Milletimiz huzur ve emniyete kavuşuncaya kadar bu kirli odaklarla kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Teröre ve teröriste geçit vermeyeceğiz. Huzur ve demokrasi operasyonu insanlarımızın can güvenliği sağlanıncaya, şehirlerimiz huzura kavuşuncaya kadar sürecek.

GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

7 Haziran'dan bu yana bunların gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bunlar milletin verdiği görevden kaçtı. Biz orta yol bulalım dedik, Sayın Bahçeli 'hayır' dedi, başka bir şey demedi.

Kılıçdaroğlu'nun bir eseri yok. CHP Genel Başkanı olmak, parti içi iktidar olmak istemektir. 13 senedir doğru düzgün projelerle halkın önüne çıkamadılar. Bunlara rağmen görüştük.

Sayın Bahçeli'yi Başbakan yapmaya kalktılar. Milletin vermediği Başbakanlık olur mu? MHP tabanı çok istekli olduğu halde Bahçeli sorumluluk almaya ısrarla hayır dedi. Bahçeli çıkmış çantayı gösteriyor. Peki, neden o çantadakileri bizimle paylaşmadın görüşmeye geldiğimizde her şeye hayır dedin. Şov malzemesi olarak değil.

MÜSVEDDELERDEN MİLLETE HAYIR GELİR Mİ?

Geçen cumartesi günü, biz daha vatandaşlarımızın kanları yerdeyken, hastaneye yaralılarımızı taşımaya çalışırken, devleti, hükümeti, bizleri 'katil' diye yaftalamaya çalışan bu siyasi parti liderlerinden, bu müsveddelerden millete hayır gelir mi  İşte şimdi her birimizin tek tek ve topluca, devlete, hükümete, bu ülkenin hizmetinde olan güvenlik birimlerine karşı tek bir sesle 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' dememiz lazım."

ATAMA MÜJDESİ

Bu yıl Şubat'ta öğretmenlerimize 10 bin atama gerçekleştireceğiz. Gelecek yıllarda da bu artacak. Bu başarılarımız sürecek. Ekonomide çok iyi haberler almaya devam ediyoruz. Sanayi üretimi Ağustos'ta yüzde 7,2 oranında arttı.

YERLİ OTOMOBİL AÇIKLAMASI

İlk prototipleri ortaya çıkan yerli otomobilimiz inşallah 2020'den önce yollara da çıkacak. Bugün bakmayın yerli otomobil etrafında bir takım fırtınalar oluşturmaya çalışanlara, onlar her yeniliğe karşı çıktılar. Onlar karşı da çıksalar, bu ülke milli otomobili de milli tankı da, milli uçağı da, milli gemiyi de yaptı, yapacak inşallah.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...