Ankaralı Namık'ın dayısından çarpıcı iddia!

/ Kaynak: DHA
Ankaralı Namık'ın dayısından çarpıcı iddia!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölümünün ardından dayısı çarpıcı bir iddiayı ortaya attı...

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Ankaralı Namık'ın eşine "Ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' dedikten sonra intihar ettiği iddia ediliyor. Şarkıcının dayısı ise intihar iddialarını reddetti, "Belinde ağrı vardı. Sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler. Babasının, annesinin hepsinin söylediği o. İntihar yok" diye konuştu.

Bir dönemin en çok dinlenen sanatçılarından olan Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti.Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu'nun intihar ettiği anlaşıldı.Uğurlu'nun hastaneye gelen yakınları ve sevenleri ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Daha sonra 7. kattan atladığı bildirildi. Ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı Ankaralı Namık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

DAYISI: SANDALYEDEN KAYIP DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER
Ankara'da oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Çankırı'ya gönderildi. 
Oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda bekleyen yakınları ve sanatçı arkadaşları tarafından memleketi Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine uğurlandı. Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili olarak dayısı Satılmış Karakaya, “Bana sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler. Babasının, annesinin hepsinin söylediği o. İntihar yok, öyle diyorlar da değil. Zaten biraz belinde sancı vardı, ayağı kaymış sandalyeden aşağı düşmüş” dedi. 

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.
Küçük yaşlarda saz çalmaya başlayan ve bir dönem düğün ve gazinolarda sahne alan Ankaralı Namık, özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankara'nın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...