İstanbul'daki paralel yapı operasyonunda sıcak gelişme!

/ Kaynak: İHA
İstanbul'daki paralel yapı operasyonunda sıcak gelişme!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde paralel yapıya yönelik operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 13.10.2015 günü FETÖ/PDY örgütüne yönelik İlimiz Bakırköy İlçesinde iki adrese yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda; 390.000 TL nakit para, 50.000 USD nakit para, çok sayıda çek ve senet, ziynet eşyası, farklı firmalara ait kaşe, fatura, tahsilat makbuzu, çok sayıda dijital malzeme, ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 24 şüpheli şahıs 17.10.2015 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş, bu şahıslardan 18'i hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, 6 şüpheli şahıs ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...