HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Polis aracı devrildi! 1 şehit

Kaynak: İHA
Polis aracı devrildi! 1 şehit

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde devriye görevi sırasında polislerin bulunduğu aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 polis şehit oldu.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memurunun adı ve memleketi belirlendi. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bugün sabah saatlerinde adli bir vaka için İlçe Devlet Hastanesi'ne giden polis aracının sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildiği kazada 1 polis şehit oldu, 1'i ağır olmak üzere, 2 polis ile 1 vatandaş yaralandı. Kazada şehit olan polis memuru ile yaralananların isimleri öğrenildi. Şehit polisin Elazığ'ın Kovancılar nüfusuna kayıtlı Vedat Kılıçaslan olduğu bildirilirken, kazada, polis memurları Fatih Dik ve Mehmet Akif Ceviz ile Ahmet Karakulak adlı vatandaş yaralandı.


Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehidin cenazesinin Bingöl'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderileceği de öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...