Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den Antalya için ani sel ve hortum uyarısı

/ Kaynak: İHA
Meteoroloji'den Antalya için ani sel ve hortum uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, Antalya için şiddetli yağmur, ani sel ve hortum uyarısı yaptı.

Yapılan son tahminlere göre Antalya genelinde bugün öğle saatlerinden itibaren başlayan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Kaş, Kale, Finike, Kumluca, Kemer, Antalya Merkez, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde yarın çok kuvvetli (51-75 kg/m²) , Cuma günü ise aşırı (100 kg/m² üzeri)olmasının tahmin edildiği bildirildi. 2 günlük toplam yağışın 200 kg/m² üzeri olmasının beklendiğine dikkat çekilen açıklamada rüzgarın Güneydoğu yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına şeklinde esmesi beklendiği ifade edildi. Vatandaşlar, aşırı yağmur sebebiyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, çatı uçması,ve ağaçların devrilmesi tehlikesine karşı uyarıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...