Genelkurmay'dan son dakika Dağlıca açıklaması!

/ Kaynak: İHA
Genelkurmay'dan son dakika Dağlıca açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu ve 12 askerin de yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, “22 Ekim 2015 tarihinde saat 15.30'da Hakkâri'nin Yüksekova bölgesinde operasyon icra eden unsurlarımızın üzerine yıldırım düşmesi sonucu kahraman 3 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman 12 silah arkadaşımız ise hastanede ayakta tedavileri yapılarak müşahede altında tutulmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; olay nedeniyle ayakta tedavi gören kahraman silah arkadaşlarımıza şifalar temenni ediyoruz” denildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...