Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari'de PKK hedefleri imha edildi

Hakkari'de PKK hedefleri imha edildi

GÜNDEM Haberleri

TSK, Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait hedeflerin hava operasyonuyla imha edildiğini duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de devam eden operasyonda dün PKK terör örgütüne ait tespit edilen barınak ve silah mevzilerinin düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.

BARINAK VE SİLAH MEVZİLERİNE HAVA HAREKATI
Hakkari'de devam eden operasyonda dün PKK terör örgütüne ait tespit edilen barınak ve silah mevzilerinin düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.

BATMAN'DA SALDIRIYA KARIŞAN 2 KİŞİ YAKALANDI
Batman'da 29 Eylül 2015'te 1 polis memurunun şehit olması, bir vatandaşın ölmesi, 5 polis memuru ile 4 vatandaşın yaralanması olayına karıştığı tespit edilen 2 kişi, 2 adet tabanca, 5 adet şarjör, 53 mermi ile birlikte ele geçirildi.

ERZURUM'DA 4 TERÖRİST ELE GEÇİLDİ
Erzurum'da dün düzenlenen operasyonda ise 2'si ölü, biri yaralı, biri sağ olmak üzere toplam 4 terörist, 4 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 adet şarjör, bir adet roketatar silahı, 7 adet roketatar sevk fişeği, 2 adet telsiz, 6 adet el yapımı patlayıcı düzeneği ve çok miktarda mühimmat ve yaşam malzemesi ile birlikte ele geçirildi.

IĞDIR'DA 2 SIĞINAK VE 4 BARINAK TESPİT EDİLDİ
Iğdır'da dün düzenlenen operasyonda ise tespit edilen 2 sığınak ve 4 barınakta; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 4 bin 140 adet Kalaşnikof mühimmatı, 500 gram ağırlığında plastik patlayıcı, 400 adet Bixi mühimmatı, 200 adet 12.7 mm uçaksavar mühimmatı, bir adet el bombası, iki adet el telsizi anteni, 6 adet akü, 10 adet tüp, 600 metre elektrik kablosu, çok miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

DİYARBAKIR'DA 2 EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ
Diyarbakır'da dün yol araması yapan güvenlik güçleri tarafından tespit edilen 2 el yapımı patlayıcı imha edildi.

SİİRT'TE BİR TERÖRİST TESLİM OLDU
Siirt'de PKK terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

'PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM VE YATAKLIK YAPMAK' SUÇUNDAN 31 KİŞİ YAKALANDI
'PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak' suçundan, Ağrı'da 15, Erzurum'da 11, Şanlıurfa'da 5 olmak üzere toplam 31 kişi şahıs yakalandı ve çeşitli elektronik malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...