Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adliye kapısına tüp bırakıldı!

Adliye kapısına tüp bırakıldı!

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Adliyesi'nde hakim ve savcıların çıkış kapısına bırakılan mutfak tüpü korku yaşattı. Tüp güvenlik önlemleri altında iki kez patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Adıyaman Adliyesi'nde hakim ve savcı giriş çıkış kapısı karşısında mutfak tüpünün bulunduğunu fark eden adliye görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, bomba imha uzmanlarını çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, kontrollü bir şekilde tüpe patlayıcı yerleştirerek, tüpü patlattı. Patlatılan tüpün parçalanmaması üzerine tüpe güçlü bir patlayıcı daha yerleştirildi. 112 sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olay yerinde tüp bomba imha uzmanları tarafından ikinci kez patlatıldı. Patlatılan tüp parçalanırken, tüp içerisinin boş olduğu öğrenildi. 


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...