'Kazanlar'a operasyon: 20 gözaltı

/ Kaynak: DHA
'Kazanlar'a operasyon: 20 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

'Kazanlar' adlı bir suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, biri kuru sıkıdan bozma 3 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüphelilerin, 'Haraç', 'Tehdit', 'Yağma' ve 'Silahla yaralama' gibi suçlara karıştıkları öne sürüldü.

Emniyet ekipleri, "Kazanlar" adlı suç örgütüyle ilgili gelen ihbarlar doğrultusunda çalışmaya başladı. Polis ekipleri, suç örgütünü fiziki ve teknik takip ile izlemeye aldı. Yapılan çalışmalar kapsamında bu sabah Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde 22 adrese Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyona, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri de destek verirken, 'Akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlar güvenlik önlemi aldı.

3 TABANCA, 1 POMPALI TÜFEK

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin adreslerde yaptığı aramalarda, biri kuru sıkıdan bozma 3 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Ekipler toplam 20 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

ARA OPERASYONDA 2 YÖNETİCİ TUTUKLANDI

Emniyet kaynakları, şüphelilerin 'Haraç', 'Tehdit', 'Yağma' ve 'Silahla yaralama' gibi suçlara karıştıklarını belirtti. Suç örgütüne yönelik yapılan ara operasyonda da 2 tabanca ele geçirilirken, örgüt yöneticilerinden olduğu öne sürülen Fırat K. ve Tolga K.'nin tutuklandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...