Gözyaşları şehitler için aktı

Gözyaşları şehitler için aktı

GÜNDEM Haberleri

Şehit polis Sadık Özkan'ın Adana'nın Tufanbeyli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Aileye acı haberi Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu verdi. Baba Hacı Bayram ile anne Kadriye Özkan, çocuklarının şehit olduğu haberiyle âdeta yıkıldı. Eve Türk bayrakları asılırken fenalık geçiren şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Sadık Özkan, bugün ebediyete uğurlanacak.
Henüz 2 yıllık polis Gökhan Çakıcı'nın Çorum'daki baba evinde de gözyaşları sel oldu. Belediye işçisi olan baba Ergin Çakıcı, oğlunun şehit haberini iş yerinde aldı. İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri de, anne Nurgül Çakıcı'ya da oğlunun şehit olduğunu söyledi. Acı haber üzerine Çakıcı'nın evine Türk bayrakları asılırken, fenalaşan aile fertleri için evinin önünde ambulans bekletildi. Şehidin ağabeyi Ersin Çakıcı'nın da özel harekât polisi olduğu ve izinli olarak Çorum'da bulunduğu öğrenildi. Gökhan Çakıcı'nın cenazesi dualarla defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...