Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terör zanlısı öyle bir yerde yakalandı ki...

/ Kaynak: İHA
Terör zanlısı öyle bir yerde yakalandı ki...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çanakkale'nin Biga ilçesinde terör zanlısı, oğlunun evindeki güvercin kulübesi içine özel olarak yapılan bölmede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlatmış olduğu ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'nün destek verdiği operasyonda, PKK üyesi olduğu iddiasıyla 20 yıldır aranan kişiyi yakalamak için harekete geçildi. A.A.'nın (61) Biga'da olduğu tespit edildi. Operasyona start veren TEM ekipleri, zanlının oğlunun Sakarya Mahallesi'ndeki evine baskın yaptı. A.A., çatı katındaki güvercin kafesinde özel olarak hazırlanmış bölmede saklanırken yakalandı. 
Bu arada, şüphelinin yakınları operasyona tepki gösterdi. Operasyon sırasında güvenlik güçlerini engellemeye çalışan bir kişi gözaltına alındı. Emniyete götürülen A.A.'nın sorgusu sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...