HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gaziosmanpaşa'daki kuyumcu soyguncusu terörist çıktı!

Kaynak: AA
Gaziosmanpaşa'daki kuyumcu soyguncusu terörist çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gaziosmanpaşa'da kuyumcu soygununda yaralanan ve hastanede tedavi edilen şüphelinin DHKP/C üyesi olduğu belirtildi...

Gaziosmanpaşa'da kuyumcu soygunundan sonra firar eden şüpheli de gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Hürriyet Mahallesi Şehit Mustafa Yeşil Caddesi'ndeki bir kuyumcudan iki gün önce 2 kilo 575 gram altının çalınmasına ilişkin yürüttüğü çalışma kapsamında, aranan Fırat Y'nin (20) Balıkesir'in Edremit ilçesinde olduğunu belirledi.
Ekipler, şüpheliyi Edremit'te yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın ardından kaçarken yaralanan ve hastanede tedavi altına bulunan diğer şüpheli Cihan K'nın (21) DHKP/C üyesi olduğu belirtildi. Açıklamada, olayda kullanılan aracın ise 30 Mayıs'ta Tekirdağ'dan çalıntı kaydı bulunduğu kaydedildi.

- Olay

Gaziosmanpaşa'da iki gün önce bir kuyumcuyu soyduktan sonra kaçan silahlı ve kar maskeli iki soyguncudan biri, iş yeri sahibinin ateş etmesi sonucu yaralanmıştı. Daha sonra otomobille olay yerinden kaçmaya çalışan şüphelilerden Cihan K, aracın duvara çarpması sonucu yakalanmış, Fırat Y. ise olay yerinden kaçmıştı.
Araçta 2 av tüfeği, 32 fişek, 1 kelepçe, 2 kar maskesi ve 3 eldiven ele geçirilirken, altınlar da iş yeri sahibine teslim edilmişti.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...