Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıkamış'ta PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi...

/ Kaynak: İHA
Sarıkamış'ta PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde PKK'lılara ait keskin nişancı tüfeği ve uçaksavar olarak kullanılan dürbünlü keskin nişancı silahı Zagros ele geçirildi.

Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımızca 29 Ekim 2015 Perşembe günü icra edilen arazi arama-tarama faaliyeti neticesinde Sarıkamış ilçesi Kalebaşı Seran Tepe yamaçları bölgesinde BTÖ mensuplarınca gizlenmiş bir şekilde terör örgütü tarafından keskin nişancı tüfeği ve uçaksavar olarak kullanılan (1) adet 12.7 mm çapında Zagros isimli silah üzerinde keskin nişancı dürbünü takılı şekilde ele geçirilmiştir” denildi. 
Konuyla ilgili olarak Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli takibata başlanıldığı ifade edilen açıklamada, güvenlik güçlerinin BTÖ mensuplarına karşı operasyonlarının kararlılıkla sürdürüleceğini dikkat çekildi. 


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...