Resepsiyonda Erdoğan'a büyük sürpriz

Resepsiyonda Erdoğan'a büyük sürpriz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 29 Ekim Resepsiyonu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Resepsiyonu'nda konuştu. Erdoğan davetlileri, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hoş geldiniz. Milletin evine hoşgeldiniz. Şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun" sözleriyle selamladı.

Erdoğan konuşmasında" Milletimiz demokrasi yolundaki kararlılığından asla vazgeçmeyecektir. Demokratik kazanımların çoğu son 13 yılın ürünüdür. Milletimizin alın teriyle ve gerektiğinde kanıyla devletinin yanında olduğunu her zaman göstermiştir. Cumhuriyetimizin 92. yılında iftiharla anacağımız en büyük kazanımımız budur. Ülkenin yöneticileri olarak bizlere düşen milletimizin beklentilerine cevap vermek için gece gündüz çalışmaktır" dedi.

ERDOĞAN'A MÜZİK SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Aşık Veysel'in "uzun ince bir yoldayım" türküsü çalındı. Erdoğan'a türkü sürprizini, 2 koruma görevlisi, 2 garson, 1 idari işler personeli hazırladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...