Yıldız: Kur'an-ı kerim'e el bastırıp HDP ve CHP'ye oy istiyorlar

Yıldız: Kur'an-ı kerim'e el bastırıp HDP ve CHP'ye oy istiyorlar

GÜNDEM Haberleri

Yıldız, paralel yapının 1 Kasım seçimleri öncesinde Kuran-ı kerim'e el bastırarak HDP ve CHP'ye oy istediğini söyledi.

Buket Güven KAYSERİ
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, paralel yapının 1 Kasım seçimleri öncesinde Kuran-ı kerim'e el bastırarak HDP ve CHP'ye oy istediğini söyledi. Seçim bölgesi Kayseri'de bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Yıldız, bu seçimde kararsızların çok etkili olacağına dikkati çekerek, “Kararsızlar son haftaya çok etkili girdi. İktidarı belirleyecek olan kararsızlar en son AK Parti'de karar kılacaklardır” şeklinde konuştu. Yıldız, paralel yapının tehdit yollarını da şöyle anlattı: “Onlar kimi nasıl tehdit edeceklerini diplomatik mi başka türlü tehdit mi edecekler bilirler. Sanayicimizi, esnafımızı himmet toplantılarında tanıştırırken 'bakın bu arkadaşımız yeni geldi vergi dairesinden Mehmet Bey', 'emniyette terör şubesinden arkadaşımız, bu arkadaşımız da savcıdır' diyerek yapılır. Herkes bunu çok iyi anlar. O yüzden bunu yaparken de cebren aldığı parayı ibadet hissi ile yapıyorlar asıl kötü durum bu.”
Paralel yapının 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi yine seçimi etkilemek üzere çalışma yaptığını belirten Yıldız, “HDP oylarını açıktan sitelerinde açıkladılar. Hangi ilde hangi partiye oy vermeleri gerektiğini açıkladılar. Gizli saklı yapmıyorlar. Kur'an-ı kerim'e el bastıranlar oluyor 'CHP ve HDP'ye oy verin' diye... Dürüst davranıyorlar her parti için değil ayrı ayrı bastırıyorlar” şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...