Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Görüş'ün kalesinde SP'ye kötü haber

Milli Görüş'ün kalesinde SP'ye kötü haber

GÜNDEM Haberleri

Mustafa Kamalak ile günden güne eriyen Saadet Partisi, Milli Görüş'ün kalesi olarak bilinen Konya'ya da büyük hüsran yaşadı.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Konya'da Kent Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaklaşık 3 bin kişiye seslendi.

Milli Görüş hareketinin başladığı il olarak bilinen Konya'da sadece 3 bin kişinin mitinge gelmesi hüsran olarak yorumlandı. Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan, Konya mitinglerinde yüz binlere hitap ediyordu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, dindar insanların Ak Parti'ye oy vermesinin caiz olmadığını ileri sürerek, ''Ak Parti'ye mütedeyyin insanların oy vermesi caiz değildir. Papa'ya sorsak, Saadet Partisi'ne mi, AK Partiye mi oy verirsin diye? Ak Parti'ye der şüphesiz. Peki İslam peygamberine sorsak ne der acaba. Elinizi vicdanınıza koyun, yüreğinizin sesini dinleyin, kararınızı ona göre verin'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...