Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Başbakan Davutoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile 2013'te Diyarbakır'da şehit edilen Şehit Onbaşı Faruk Erarslanoğlu'nun Sincan'daki ailesini ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile 2013 yılında Diyarbakır'da şehit edilen Şehit Jandarma Onbaşı Faruk Erarslanoğlu'nun Sincan'daki ailesini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, partisinin Sincan'da düzenlenen mitinginin ardından, eşi Sare Davutoğlu ile Osmanlı Mahallesi'ne geçti.

Davutoğlu çifti burada, 2013'de Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Şehit Jandarma Onbaşı Faruk Erarslanoğlu'nun annesi Mehtap ve babası Şaban Erarslanoğlu'nun Saraykent Sitesi'ndeki evlerine ziyarette bulundu.

Sitenin girişinde, şehidin yakınları ve vatandaşlarca karşılan Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, şehidin ailesiyle yaklaşık 45 dakika görüştü. Ziyarette, Davutoğlu çiftine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de eşlik etti.

Şehidin annesi Mehtap Erarslanoğlu'nun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyonda Sare Davutoğlu'nu evine davet ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...