HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

DAEŞ operasyonunda 4 tutuklama

Kaynak:
DAEŞ operasyonunda 4 tutuklama
Daeş, Operasyon, İstanbul, Haber

GÜNDEM Haberleri  / 

İstanbul'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 şüpheliden 4'ünün tutuklanmalarına karar verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 2 gün önce düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 15 şüpheliden 7'si savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış 8'i ise tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderilmişti.
Hakimlik, sorguları tamamlanan şüphelilerden 4'ünün tutuklanmasına diğer 4'ünün ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün, polis helikopteri ve özel harekat ekiplerinin desteğiyle Bağcılar ve Başakşehir'de 28 adrese düzenlediği operasyonda 15 kişi gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 4 pompalı tüfek, av tüfeği, havalı tabanca, kurusıkı tabanca ile 300 cep telefonu ve çok sayıda mermi ele geçirilmişti.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...