Seçim günü Suriyeliler için dışarı çıkmayın anonsu yapıldı

Seçim günü Suriyeliler için dışarı çıkmayın anonsu yapıldı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da Kırıkhan Belediyesi ve Yayladağı Kaymakamlığı, bölgede yaşayan Suriyelileri seçim günü sokağa çıkmamaları yönünde uyardı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki evlerde kalan Suriyeliler, belediye hoparlöründen yapılan anonsla, 1 Kasım Pazar günü 08.00-17.00 saatlerinde arasında sokağa çıkmamaları konusunda uyarıldı.
 
Anonsta: “Seçim güvenliği açısından Sabah 08.00 ile akşam saat 18.00 arasında Suriyeli vatandaşların zorunlu haller dışında sokağa çıkmamaları önemle duyurulur” denildi.
 
Yayladağı Kaymakamlığı da Cumartesi akşamı saat 21.00'den 2 Kasım sabahına kadar ilçedeki TEKEL ve YİBO çadır kentlerinden çıkışların yasaklandığını belirtti.
 
Yayladağı'ndaki YİBO çadır kentinde kalan 3072 Suriyeli, 3 yılı aşkın süredir Türkiye'de...
 
Anadolu Ajansı, Hatay'da Suriyelilerin yoğun bulunduğu diğer ilçelerde de sığınmacılar için seçim günü sokağa çıkma yasağının uygulanacağını bildirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...