Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak ve Hakkari'de PKK'ya operasyon!

Şırnak ve Hakkari'de PKK'ya operasyon!

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri'de yapılan hava harekatında ise PKK terör örgütüne ait barınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnakta PKK'lı teröristlere yönelik hava harekatı icra edildiği ve Hakkâri'de devam eden operasyonda yapılan hava harekatında ise PKK terör örgütüne ait barınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini açıkladı. Bitlis'te yol kontrol faaliyeti esnasında  birisi 10 adet 100'er kilogramlık bidonlar halinde bir ton el yapımı patlayıcının bulunarak imha edidiği açıklandı.
 
BİTLİS'TE 1 TON PATLAYI BULUNDU 
 
Bitlis'te 3 adet birisi 10 adet 100'er kilogramlık bidonlar halinde bir ton el yapımı patlayıcı yapılan yol kontrol faaliyeti esnasında bulunarak imha edildi.
 
SURUÇ'TA 2 PKK'LI TERÖRİST YAKALANDI
 
Şanlıurfa Suruç'ta, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan PKK terör örgütü mensubu 2 terörist yakalanarak gözaltına alındı.Mardin Kızıltepe'de yapılan aramada, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, üç şarjörü ve 200 adet fişeği ele geçirildi.
 
ŞIRNAK VE HAKKARİ'DE HAVA HAREKATI
 
Şırnak'ta PKK terör örgütü mensubu teröristlere yönelik hava harekatı icra edildi, Hakkari'de devam eden operasyonda yapılan hava harekatında ise PKK terör örgütüne ait barınak ve silah mevzileri imha edildi.
 
ULUDERE'DE 50 KG AMONYUM NİTRAT
 
Şırnak Uludere'de yapılan operasyonda, bir adet akü, 50 kg amonyum nitrat, 300 m kablo, dört adet pil, bir adet balta ve bir adet şemsiye ele geçirildi.
 
HANİ'DE  180 BİN KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ
 
Diyarbakır Hani'de, icra edilen operasyonda; 12 dönüm Hint keneviri tarlası ile (yaklaşık 180.000 kök hint keneviri 3.600 kg kubar esrara karşılık gelmektedir), 544 kg kubar esrar, bir adet av tüfeği ele geçirildi.
 
TUNCELİ'DE OPERASYON 
 
Tunceli icra edilen operasyonda, PKK terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirildi, PKK terör örgütüne 'Yardım ve Yataklık Yapmak' suçundan 3 işbirlikçi gözaltına alındı, yapılan aramalarda; bir adet AK-47 piyade tüfeği, beş adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü, 150 adet AK-47 fişeği, bir adet Yaesu el telsizi,  bir adet el dürbünü ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...