Diyarbakır Valisi Aksoy'dan seçim açıklaması

/ Kaynak: AA
Diyarbakır Valisi Aksoy'dan seçim açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Seçim, Diyarbakır'da şu ana kadar huzur ve güven ortamı içerisinde devam ediyor" dedi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, milletvekili genel seçimi dolayısıyla ilde 11 bin 84 polis ve jandarma ile tedbir alındığını belirterek, "Seçim Diyarbakır'da şu ana kadar huzur ve güven ortamı içerisinde devam ediyor" dedi.


Vali Aksoy, eşi Hülya ve oğlu Mehmet Erdoğan Aksoy ile oy kullanmak amacıyla merkez Yenişehir ilçesindeki Ali Emiri Ortaokuluna geldi.


Sandık görevlileriyle bir süre sohbet eden Aksoy, daha sonra eşi ve oğluyla 1307 numaralı sandıkta oy kullandı.


Çıkışta vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde şu ana kadar seçimlere dönük olumsuz bir olay meydana gelmediğini söyledi.


Diyarbakır'da seçimin şu ana kadar huzur ve güven ortamı içerisinde devam ettiğini dile getiren Aksoy, "İl genelinde 11 bin 84 polis ve jandarma seçimin güvenliği için tedbir aldı. Temennimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan, halkın özgür iradesinin sandığa yansımasıdır. Bütün güvenlik birimlerimiz bu konuda gayret içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.


Aksoy, seçimin güven ortamında tamamlanmasını ve sonuçların seçim kurullarına sağlıklı şekilde ulaştırılmasını sağlamayı temenni ettiklerini kaydetti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...