Özcan Deniz'den sandık başında çarpıcı açıklama!

Özcan Deniz'den sandık başında çarpıcı açıklama!

GÜNDEM Haberleri

Ünlü isimler sandık başında böyle görüntülendi, işte mesajları...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullandı. Yılmaz, kabine girerken önünü kesen basın mensubuna "Buyrun, belki bir bildiğiniz vardır" diyerek espri yaptı.


HALİT ERGENÇ'İN OY PUSULASINDA DAMGA KRİZİ 
Ünlü oyuncu Halit Ergenç oyunu kullanmak için oyuncu eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi.


Kısa süreli bir krize yol açan pusulasında farklı bir damgadan ötürü Ergenç'in oy pusulası değiştirildi. Oy pusulası değiştirilen Ergenç daha sonra tekrar kabine girerek oyunu kullandı.Ergenç'in eşi Bergüzar Korel ise “Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Herkes oyunu kullansın” şeklinde konuştu.


Ünlü oyuncu İlker Aksum da oyunu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'le aynı okulda kullandı.

TARKAN OYUNU KULLANDI
Ünlü sanatçı Tarkan oyunu Tarabya'da kullandı. Tarkan oyun kullanmaya saat 16.00 sıralarında geldi. Oyunu kullanan Tarkan yaptığı açıklamada, "Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı neyse o olsun. Bu seçim sonucunda huzur ve barış olsun inşallah. Biraz artık güzel günler görelim istiyoruz" diye konuştu.



ÜNLÜLER SANDIKTA!
Ünlü isimler böyle oy kullandı...
ÖZCAN DENİZ 
Demokrasi zemin ister, istek ister,caba ister,kadın gibidir ilgisizliği sevmez. Okuduk,dua ettik oyumuzu attık.Haydi hayırlısı..!


HÜLYA AVŞAR 
"Burada konuşacak tek bir şey var, tek istediğimiz huzur gelsin ve bu dağlardan kötü haberler gelmesin ve gerçekten annelerin canı yanmasın.
Ne olursa olsun arada bir gün beş gün geçiyor unutuyoruz. Unutuyoruz diye bir şey olduğuna inanmıyorum hiçbir şekilde unutulmuyor, sadece öteleniyor. Ama daha sonra sonucu çok kötü çıkıyor.
Bana göre çok üzücü olaylar ver hiçbir zaman unutulacak şeyler değil. O açıdan da her şeyi bir köşeye bıraktık. Ekonomiydi, oydu, buydu. Tek istediğimiz huzur, gerisini sonra düşünürüz. Tek şey huzur gelsin yeter"


İBRAHİM TATLISES 
Anam da, bende oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.


FATMA GİRİK AİLESİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI 
ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik (72), öğlen satlerinde annesi Münevver Ukav ve kardeşi Müyesser Girik (70) ile birlikte sandık başına gidip, oyunu kullandı.
"Hayırlısı olsun, gönlümdeki parti kazansın. Vatandaşlık görevimizi yaptık. Yarın dövüneceğimize, 'Bugünden önlemini alalım' dedik" şeklinde konuştu.Girik, oyunu kullandığı restorandan ayrılırken, kendisine yoğun ilgi gösteren hayranlarını kırmayıp, kendisine sarılma isteklerini de geri çevirmedi. Girik'in 83 yaşındaki annesi Münevver Ukav, "Hayırlısı olsun, herkes oyunu kullanmalı" dedi.


Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin oyunu Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandıBasın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, "Tekrar seçimde görüşürüz. 3 ay sonra görüşürüz" dedi.


Bodrum'da yaşayan ve Gümüşlükspor Kulübü'nün başkanlığını yapan ünlü oyuncu Nejat İşler oyunu Kemal Durmaz İlkokulu'nda kullandı. Saat 14.30'da üzerinde Fenerbahçe'nin bu sezon forma giyen oyuncularının imzaladığı formayla okula gelerek, sırada bekleyen Nejat İşler, 1089 nolu sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilere "Hayırlı olsun" diyen İşler, okuldan ayrıldı.


OKTAY KAYNARCA 
Galiba bir seçim daha bekliyor bizleri. Doğruyu bulacağız bir şekilde. On kere vermemiz gerekirse de on kere vereceğiz


CANSU DERE 
Hepimizin beklentisi ile aynı beklentim. Ben sadece görevimi yapıyorum.


NİRAN ÜNSAL 
Vatana millete hayırlı olsun.


Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe de Instagram hesabından kendi fotoğrafını "Bu seçim oyunuz bana mı?" notuyla paylaştı.


SİBEL CAN 
Oy ver. seçim hatırası


EMRAH 
Eşimle oyumuzu kullandık, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun..


ASLI TANDOĞAN 
Oyumuzu verdik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...