Diyarbakır'da askere alçak tuzak!

Diyarbakır'da askere alçak tuzak!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı operasyondan dönen askerlerin geçişi sırasında patlatıldı.

Diyarbakır'da teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, uyuşturucu operasyonundan dönen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU YAPILDI

Diyarbakır Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Hani İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldı. Hani ilçesi kırsalında yapılan operasyonda, Çağıl mezrasında 12 dönüm araziye ekili vaziyette 180 bin kök Hint keneviri ve 5 ayrı noktada 544 kilogram kubar esrar ile 1 av tüfeği ve 1 tabanca ele geçirildi.

TAM GEÇİŞ SIRASINDA PATLATILDI

Açıklamada, operasyonun ardından birliklerine dönen güvenlik güçlerinin Diyarbakır-Bingöl yolundan geçişi sırasında, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatıldığına da dikkat çekildi. Patlamada, ölen ya da yaralananın olmadığının bildirildiği açıklamada, karayolunun oluşan çukur nedeniyle bir süre trafiğe kapandığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...