Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bingöl'de 14 alan, geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Bingöl'de 14 alan, geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

GÜNDEM Haberleri

Bingöl merkez ile 5 ilçedeki 14 alan, geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıların sosyal ve ekonomik gelişimi olumsuz etkilediği belirtildi.

Bu saldırılar nedeniyle vatandaşın, ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kaldığı vurgulanan açıklamada, asayişi temin etmek için her türlü tedbirin alındığı kaydedildi.

Bingöl merkez Ortaçanak köyü Hasar Yaylası ile Hasar Tepe, Adaklı'nın Aysaklı Vadisi ve Aktaş Çatmaoluk, Genç ilçesinin Sağgöze, Büyükçağ, Yeniyazı, Dikpınar, Derman ve Şekeran, Karlıova'nın Hasanova-Hışhışak, Solhan'ın Yenibaşak-Doğuyeli ile Yayladere'nin Horivanik-Tahkim bölgelerinin geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirilen açıklamada, belirtilen alanlara vatandaşların can ve mal güvenliği açısından girişlerinin yasaklandığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...