HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Batman'da askere tuzak son anda farkedildi

Kaynak:
Batman'da askere tuzak son anda farkedildi

GÜNDEM Haberleri  / 

Batman'ın Sason ilçesinde yola döşenen el yapımı bombayı askerin son anda fark etmesiyle facia önledi.

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sason ilçesi Kelhasan köyü Aşağı Kilimli Mahallesi'ne 200 metre mesafede yola tuzaklanmış bombanın güvenlik güçlerinin dikkati sonucunda fark edildiği ve daha sonra kontrollü bir şekilde imha edildiği belirtildi.

Batman'da askere tuzak son anda farkedildi

Açıklamada “Sason İlçe Jandarma Komutanlığı'nca Sason ilçesi Kelhasan köyüne emniyet ve asayiş hizmetleri ile ilgili olarak görevlendirilen güvenlik kuvvetlerinin Aşağı Kilimli Mahallesi'ne intikali esnasında mahalleye 200 metre mesafede yolun patlayıcı madde ile tuzaklandığı güvenlik kuvvetlerinin dikkati sayesinde tespit edilmesi üzerine yol üzerinde gerekli tedbirler alınarak, olay Sason Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmiştir. Sason Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan talimat doğrultusunda bölücü terör örgütü mensupları tarafından 2 teneke içerisinde asfalt altına yerleştirilmiş toplam 50 kilogram civarında el yapımı patlayıcı madde İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timleri tarafından emniyetli bir şekilde imha edilmiştir. Kontrollü olarak yapılan patlatma sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamış, köy yolunda 5 metre eninde 2 metre derinliğinde çukur oluşması neticesinde köy yolu ulaşıma kapanmıştır” denildi. 

Batman'da askere tuzak son anda farkedildi

BİR ŞAHSIN EVİNDE PATLAYICI MADDE MALZEMELERİ ELE GEÇİRİLDİ 

Güvenlik güçlerinin patlayıcı madde olayı ile ilgili yaptığı çalışmalar sonucunda olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada patlayıcı madde yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildiği ve şahsın gözaltına alındığı belirtildi. 

Batman'da askere tuzak son anda farkedildi

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...