Saldırıda yaralanan 2 kişiye hastaneye giderken de ateş açıldı

Saldırıda yaralanan 2 kişiye hastaneye giderken de ateş açıldı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da araçlarında saldırıya uğrayıp yaralanan Ayhan S. ve Engin T.'yi, hastaneye taşıyan otomobile de ateş açıldı. Polis, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi Kadife Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ayhan S. ve Engin T.'nin içinde bulunduğu 34 YB 001 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu yaralanan Ayhan S. ve Engin T.'nin içinde bulunduğu otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi. Daha sonra Ayhan S. ve Engin T. başka bir otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, bu araca da Kıran Mahallesi'nde ateş açıldı. Yaralanan 2 kişi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polisin ilk saldırı bölgesinde yaptığı incelemede bazı ev ve iş yerleri ile park halindeki 55 ACK 56 plakalı otomobile mermi isabet ettiği görülürken, her 2 olay yerinde çeşitli silahlara ait 40 boş kovan bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kapalı kasa beyaz bir kamyonetle kaçtığı tespit edilen şüphelilerin aracını İlkadım ilçesi Ahullu Mahallesi'nde durdurdu. Durdurulan araçtaki Mesut G., Selçuk A. ve Burhan A. Gözaltına alınırken, yapılan incelemede olayda kullanıldığı düşünülen 1 adet tabanca ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...