Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da yarın o yollar kapanıyor

Antalya'da yarın o yollar kapanıyor

GÜNDEM Haberleri

Belek'te 15-16 Kasım tarihleri arasında yapılacak G-20 Zirvesi için alınan önlemler kapsamında bölgedeki yolların birçoğu yarından itibaren kapanıyor

G-20 Zirvesi dolayısıyla 13-17 Kasım tarihleri arasında Antalya-Serik yolunda trafik akışı tek şeritten verilecek. Antalya-Serik istikametine gidiş yolu G-20 Zirvesi dolayısıyla protokol yolu olarak ayrıldı. Trafikte alınan önlemler nedeniyle 13 Kasım tarihiden itibaren Demokrasi Kavşağı ile Belek Kavşağı arasında trafik yolun kuzey kısmından geliş ve gidiş olarak verilecek. Yolun güney bölümü ise trafiğe kapatılacak ve burası sadece G-20 için kullanılacak. Bu nedenle zirve boyunca zorunlu olmadıkça vatandaşların bu yolu kullanmaması duyuruldu.


KAMYONLARA SAAT SINIRI
9-19 Kasım tarihleri arasında Antalya ile Serik bölgesine TIR, kamyon gibi benzeri araçların girişine saat 24.00 ile 06.00 arasında trafik ekibi nezaretinde izin verilecek. Bu saatler dışında kesinlikle kamyonların geçişine izin verilemeyecek.


LİDERLER İÇİN KAPANACAK
G-20 Zirvesi kapsamında liderlerin Antalya'dan Belek'e gidişleri sırasında ise Demokrasi Kavşağı ile Belek yolu kavşağı arasındaki trafik komple kapatılacak. Antalya Havalimanı'ndan Belek yol kavşağı arasında kalan bölümde 27 kavşakta trafik ve asayiş ekipleri bulunacak. Trafik açısından tüm önlemleri alan emniyet ekipleri aksama yaşanmaması için 270 eskort ve bin 400 trafik polisi 24 saat aralıksız çalışacak. G-20 Zirvesi boyunca Antalya'da 1400 trafik 12 bin normal olmak üzere toplam 13 bin 400 polisin görev yapacak.


KAPANACAK YOLLAR
10-17 Kasım tarihlerinde trafiğe kapatılacak yollar şöyle: "Belek'te Turizm Caddesi, Alan Caddesi, D-400 karayoluna çıkan Köprübaşı Caddesi. Kadriye'de Turizm Caddesi'ne çıkan tüm yollar. Aşağı Kocayatak'ta Aşağı Kocayatak Mahallesi, Kumköy Mahallesi, Çamlık Caddesi üzerinden Alan Caddesi ve Turizm Caddesi'ne inen caddeler. Eminceler Köyü yolundan Köprübaşı Caddesi üzerinden Turizm yolu. Atatürk Caddesi üzerinden Alan Caddesi'ne çıkan yollar. Aşağı Çatma'dan Turizm ve Atatürk Caddesi'ne çıkan tüm yollar ile Çakallık'tan Atatürk ve Alan Caddesi'ne çıkan tüm yollar."


UÇAĞI KAÇIRMAMAK İÇİN YOLA ERKEN ÇIKIN
Havalimanına transferlerde ve Belek-Antalya yolunu kullanacak olanların normal saatten en az 3 saat önce yola çıkmaları uyarısı yapıldı. Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Antalya- Belek yolunda tek şeritte saatte 1300 araç geçişi olmaktadır. Yolun bir saat trafiğe kapanması 35 kilometre, 20 dakika kapanması ise 15 kilometre kuyruk demektir. Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça bu tarihler arasında bu yolu kullanmasınlar" uyarısı yapıldı.


1. DIŞ HATLAR ZİRVE İÇİN AYRILDI
Kente geleceklerin ilk ayak basacakları nokta Antalya Havalimanı'ndaki VIP salonu, konuklar için baştan sona yenilendi. Ayrıca 2 dış hatlar terminaline sahip havalimanında, 1'inci Dış Hatlar Terminali 10- 17 Kasım tarihleri arasında sadece G-20 Zirvesi için hizmet verecek.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...